ATENȚIE! 

Prin bifarea căsuței vă exprimați acceptul și faptul că ați luat la cunoștință INSTRUCȚIUNILE și AVERTISMENTELE Lămpilor cu raze UVC și vă asumați responsabilitatea modului de folosire și aplicare a acesteia.


 1. Păstrați suprafața tubului lămpii curată în permanență. Curățați ușor cu o dischetă demachiantă îmbibată cu alcool sanitar la temperatura camerei (25°C - 40°C), în general o dată la două săptămâni (sau în funcție de cât de repede se depune praful în zona dumneavoastră). Curățarea lămpii este necesară pentru a împiedica particulele de praf și grăsime să blocheze transmiterea razelor UV.
 2. Țineți camera închisă în timpul dezinfecției. Razele ultraviolete nu pot trece prin suprafețe groase.
 3. Lampa emite raze UV cu lungime de undă puternică de 253.7nm sau scurtă de 185nm (UV-C). Fără măsurile de protecție necesare, lumina ultravioletă va dăuna corpului uman sau animal. Aveți grijă să NU fie prezenți în cameră oameni sau animale în timpul dezinfecției.
 4. Nu folosiți lampa cu funcția de ozon în apropierea oamenilor sau a animalelor. Ozonul are efect de coagulare a hemoglobinei, care poate rezulta în reducerea oxigenului, provocând amețeli și senzații de rău. Când concentrația de ozon ajunge la ˃0.3 PPM (mg/M) acesta provoacă răni grave corpului uman sau animal.
 5. Tubul de cuarț se va uza în timp, astfel încât intensitatea razelor ultraviolete va scădea. Pentru a preveni insuficiența capacității de dezinfecție a lămpii, sunt necesare teste regulate ale intensității razelor și în final înlocuirea tubului.

AVERTISMENT!

 1. A se folosi doar în spații închise. A nu se porni când se află în cutie.
 2. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 3. Părăsiți imediat încăperea după ce porniți lampa, pentru a evita daune asupra ochilor și a pielii.
 4. Nu folosiți lampa în încăperi cu temperaturi ridicate sau cu un grad ridicat de umiditate. Nu conectați lampa la surse de curent cu limite diferite de cele înscrise în ambalaj pentru a nu dăuna lămpii și a pune în pericol sănătatea dumneavoastră și a celor din jur.
 5. Dacă tubul de cuarț prezintă zgârieturi sau defecte acesta trebuie înlocuit. Nu dezasamblați lampa. Pentru reparații sau înlocuire contactați furnizorul.
 6. Pentru siguranța dumneavoastră, conectați lampa la o priză cu împământare.


Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing