Pasi simpli pentru a reduce riscul de contaminare

Postat de Safe Care pe

China a stopat pandemia prin securizarea spatiilor inchise cu ajutorul acestei tehnologii .

Incepand de la locuinte familiale, birouri, scari de bloc, pana la vestiare, etc. Orice virus, bacterie, fung, acarien, este distrus in 15, 30 de minute sau o ora, in functie de suprafata.

Safe Care va prezinta un program simplu de urmat prin care riscul de infectare cu un virus, bacterie, fung, acarien este aproape nul.

1. Dupa achizitionarea lampii UVC Safe Care dezinfectati fiecare camera din locuinta dumneavoastra, pe rand, cu programul de 30 de minute.
2 .Este indicat ca la serviciu sa aveti o zona de vestiare in care sa aveti haine de schimb. Dupa ce ajungeti la locul de munca va imbracati cu hainele cu care lucrati in acel mediu, lasati hainele cu care ati intrat, impreuna cu toate obiectele personale pe jos. Apoi parasiti vestiarul pentru a porni robolampa UV SafeCare. Dupa 15 minute de program, puteti pune hainele proaspat sterilizate si ozonificate, in vestiarul personal. Va spalati bine pe maini si puteti lua obiectele personale, (telefon, chei, portofel, etc.), proaspat sterizlizate, astfel intrarea dumneavoasta in unitatea in care lucrati fiind una fara risc de contaminare pentru colegii dumneavoastra, si vice versa daca acestia procedeaza la fel.
3. Dupa terminarea programului ,repetati procedura de la punctul 2 , schimband hainele de lucru cu cele de strada.
4. Cand ajungeti acasa, intrati pe usa, va descaltati in fata usii, luati incaltamintea intr-una din maini, impreuna cu alte accesorii avute la dvs (genta, plasa de cumparaturi, etc.) si indreptati-va catre una din camerele in care puteti incepe programul de dezinfectie de 15 sau 30 minute. Pe o coala de hartie mare, asezati toate hainele si obiectele venite din extern (haine, geanta, telefon, chei, incaltari,etc.) si porniti lampa UV Safe Care in programul de 15 sau 30 minute. In acest timp, cu responsabilitate, va indreptati catre toaleta si va ocupati urgent de igiena personala. Spalati zonele cele mai expuse, fata si maini. De preferat ar fi un dus pe tot corpul, inclusiv parul.
5. Dupa terminarea programului de 15/30 minute, puteti merge sa va ridicati hainele si obiectele personale, acestea proaspat sterilizate, putand fi puse la locurile lor (sifonier, dressing, pantofar, masa,etc.) Prin procesul de UV toate virusurile, bacteriile ,fungi, etc, aflate pe obiecte sunt distruse prin iradiere, iar daca in timpul zilei ati contactat vreun virus, pe talpi incaltaminte, haine, textile etc, ozon-ul intra in actiune distrugand tot ce este in si pe tesaturi.
Urmand acest program impreuna cu fiecare membru al familiei, reusiti sa va asigurati o sterilizare completa si constanta a mediului in care locuiti. Acest procedeu este necesar sa fie urmat de fiecare persoana care va pasi pragul casei dumneavoastra.
Lampa UV Safe Care are un sistem senzorial de miscare de mare finete , ce tine loc de protectie pentru animale si copii, sistem ce actioneaza pe o raza de 6m. Daca cineva intra in camera in care Lampa este deschisa si in plin program de functionare, la cea mai fina miscare, se opreste automat, dupa care isi reia programul dupa 10 de secunde de la ultima miscare inregistrata.
Lampa UV Safe Care poate fi activata si printr-o telecomanda Radio ce poate actiona de la 15m distanta, chiar daca aceasta distanta este sectionata de mai multe ziduri separatoare.

Mai jos va atasam cateva masuri de preventie strans legate de educatia igienica ce se cere a fi urmarita cu strictete si responsabilitate, intrucat lupta in care inamicul este nevazut, singura MASURA eficienta este, intarirea SCUTULUI IGIENIC realizat prin urmarirea pasilor de mai jos;


1. Masca*
2. Ochelari protectie*
3. Manusi chirurgicale de protectie*
3. Combinezon protectie*
4. Palarie,fes, batic,etc.*
5. Tratamente de ridicare a imunitatii prin regim de preventie.* (consultand medicul de familie)
6. Folosirea nebulizatorului in mod constant.AEROSOL*
7. Respectarea programului de dezinfectie cu UVC si OZON ( locuinta, masina, birou sau mediu de lucru*)
8. Distantarea sociala*
9. Mentinerea igienei corporale constant ,responsabil prin perseverenta*


Distribuie această postare← Postare mai veche Postare mai nouă →