Tu stii cat de sanatoasa este apa pe care o bei zilnic?

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, peste 2 miliarde de oameni trăiesc în țări în care nu au acces la apă potabilă sau folosesc o sursă de apă potabilă contaminată. Contaminarea microbiană a apei de băut prezintă cel mai mare risc pentru sănătate. 

Atât de sub-apreciată de cei care au acces la ea, apa este însăși esența vieții. Așadar, de ce să nu profităm de accesul la această resursă și să folosim toate beneficiile pe care le are de oferit?  Chiar dacă locuim în zone urbane, unde este destul de dificil să consumăm apă cât mai pură, direct de la un izvor, există numeroase soluții de filtrare și îmbunătățire a apei de la robinet. În acest fel, nu doar că economisim bani, prin a renunța la cumpărarea apei îmbuteliate, dar ajutăm și mediul înconjurător, prin reducerea numărului de pet-uri din plastic, care de obicei ajung să polueze mediul în care trăim. 

Tu știi cât de sânătoasă este apa pe care o bei zilnic?

Apa magnetizată

Conform studiilor, apa magnetizată este eficientă în ameliorarea afecțiunilor respiratorii, tuturor tipurilor de febră și are, de asemenea multe alte beneficii pentru sănătate. Unii cercetători consideră că apa magnetizată este utilă și în reglarea menstruației. Totodată, aceasta este folosită cu rezultate bune și  în tratarea tulburărilor de asimilație (inclusiv în insuficiența de calciu și de magneziu, dar și în anemia feriprivă). 

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale apei magnetizate?

Apa magnetizată grăbește procesul de vindecare a rănilor și arsurilor, are efecte terapeutice asupra sistemelor: digestiv, nervos și urinar, fiind indicată în litiaza urinară. Totodată, apa magnetizată are efecte benefice în tratarea febrei, durerilor de gât, a tulburărilor menstruale sau de menopauză, gutei și obezității. În plus, aceasta reglează activitatea inimii și curăță arterele de ateroame, sprijinind astfel sănătatea întregului organism. Astfel, beneficiile principale ale apei magnetizate sunt următoarele:

  • este mai ușor de asimilat de către organism;
  • are aceleași proprietăți ca apa de izvor;
  • are efect diuretic;
  • îmbunătățește funcțiile metabolice prin asigurarea unei oxigenări mai bune a sângelui;
  • reduce efectele negative ale afecțiunilor digestive și renale.

Apa hidrogenată 

Apa hidrogenată este o apă îmbogățită cu hidrogen, ce crește proprietățile antiinflamatorii și antioxidante ale apei potabile. Aceasta are capacitatea de a crește energia, de a încetini procesul de îmbătrânire și de a îmbunătăți recuperarea musculară după antrenamente sportive.


Care sunt beneficiile pentru sănătate ale apei hidrogenate?

Reduce efectele secundare ale terapiei cu radiații - Un studiu efectuat pe 49 de persoane cu cancer la ficat a arătat faptul că, consumul de apă bogată în hidrogen timp de șase săptămâni în timpul terapiei cu radiații ar putea îmbunătăți calitatea vieții în timpul tratamentului.

Îmbunătățiește performanța atletică - Se spune că apa hidrogenată crește energia, reduce inflamația și reduce timpul de recuperare după antrenamente. Un studiu efectuat  pe 10 jucători de fotbal a arătat faptul că, consumul de apă hidrogenată poate reduce oboseala musculară și scăderea funcției musculare cauzată de exerciții fizice. 

Poate preveni apariția bolilor - Apa hidrogenată conține antioxidanți. Aceștia ajută la prevenirea stresului oxidativ. Stresul oxidativ este una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii celulare și apariției bolilor grave, precum cancerul. Alte studii preliminare sugerează, de asemenea, că apa cu hidrogen poate avea efecte antiinflamatoarii, o calitate care poate reduce riscul de boli cardiovasculare și alte boli care vă pot pune viața în pericol.

Tu știi cât de sânătoasă este apa pe care o bei zilnic?

Așadar, acum că ai aflat care sunt beneficiile acestor tipuri de apă, probabil îți dorești să simți efectele miraculoase ale apei hidrogenate și magnetizate chiar pe pielea ta. Ei bine, pentru a consuma aceste tipuri de apă, ai nevoie de un dispozitiv special. De regulă, vei găsi pe piață câte un aparat special pentru fiecare tip de apă, însă pe safecare.ro găsești un singur aparat, cu funcții multiple, pentru a te putea bucura atât de beneficiile apei magnetizate, cât și de cele ale apei hidrogentate. Descoperă aici Dispozivitul de Hidrogenat și Magnetizat Apa și bucură-te de efectele benefice asupra sănătății pe care acesta ți le oferă. 


Surse: https://www.webmd.com/diet/hydrogen-water-health-benefits

https://moleculah2o.com/2018/10/18/apa-magnetica-sau-apa-magnetizata/ https://www.buesingnaturopathic.com/magnetized-water/ 

https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/drinking-water 

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt revizuite inainte de a fi postate