Eficienta lampilor dezinfectante UVC Safecare

Lampa UVC pentru sterilizare este foarte puternica si omoara 99.999% din bacterii, virusi, microorganisme

In contextul actual, principala preocupare a fiecaruia dintre noi a devenit protectia noastra si a celor dragi impotriva . Plecam la cumparaturi echipati cu masti de protectie, manusi chirurgicale, dezinfectante parca am intra intr-un laborator cu substante bio-chimice. Aceasta distantare sociala este binevenita ca masura de preventie doar ca ne afecteaza. Tot ce consideram noi ca este normal pana acum, o strangere de mana a unui cunoscut, o imbratisare a unei prietene, orice contcat fizic, acum  au fost inlocuite doar de teama si distantare.

Siguranta pe primul loc!

Studiile despre virusi au aratat ca 80% dintre infectii se intampla prin inhalarea sau ingerarea de fluide ale unei persoane infectate, 15% prin piele si 5% prin contact cu aerul infectat.

Majoritatea oamenilor au inteles importanta spalatului pe mani si purtarea mastii, dar chiar si cu masuri drastice de igiena, riscul infectarii ramane unul semnificativ. Un exemplu este nevoie de mancare. Asa ca fie ca mergem la cumparaturi sau cumparam online, cum putem fi siguri ca ca produsele nu au intrat in contact cu o persoana infectata? Pe rafturile din magazine au fost atinse de zeci de persoane. Unele din alimentele cumparate nu pot fi dezinfectate cu produse chimice.

Cum dezinfectam obiecte pe care le atingem?

In conditile de fata, si faptul ca urmeaza sa se ridice restrictiile si sa ne intoarcem la munca este esential sa gasim o solutie pentru a elimina riscul de infectie. Obiectele de uz comun precum masti, chei, telefoane, ochelari, ceas si alte obiecte folosite zi de zi vor trebui dezinfectate.

Solutia exista!

Tehnologia cu radiatii UVC

Tehnologia cu radiatii UVC este deja cunoscuta si adoptata in laboratoarele de cercetare, in clinici si spitale sau in diverse industruu unde asigurarea unui mediu steril este esentiala. Aceasta tehnologie revolutionara reprezinta cea mai eficienta metoda de eliminare orice tip de contaminare cu micro-organisme, in special virusi (inclusiv coronavirus).

CDC ( Centers for Disease Control and Prevention) din Amercia recomanda folosirea lampilor cu raze UV pentru a igienizare si preventie in cazul Coronavirusilor.

 

Ne bucuram sa va punem la dispozitie varianta portabila a acestei tehnologii.

 

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt revizuite inainte de a fi postate